El refugi

¿Què es menja al restaurant Arahy?

Rajoy va passar prop de vuit hores en aquest local cèntric

arahy-04

arahy-04

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Mariano Rajoy, acompanyat d’alguns dels seus ministres, va passar ahir prop de vuit hores al restaurant Arahy, un local madrileny cèntric des del qual va seguir a través d’una pantalla la segona part del debat de la moció de censura. Va ser el seu últim sopar com a president.

Es tracta d’un local elegant, ubicat en el que era l’antic Club 31 (al carrer Alcalá, entre les places de Cibeles i Independencia), un dels més emblemàtics de la capital, que compta amb diversos salons privats i en el qual històricament s’han celebrat nombroses reunions de polítics i empresaris. Com la d’ahir.

¿I què es menja en aquest restaurant? Principalment, aquest local del xef José Ynglada treballa amb productes del mar, com la tonyina, les vieires i el lluç. Disposa de dos menús, un de 55 euros i un altre de 60 euros (sense IVA), en el qual el plat principal és un filet, després d’una degustació de diversos entrants selectes.  Aquesta proposta és només per a grups. 

Notícies relacionades

També hi ha una altra fórmula i és menjar a la carta, combinant un entrant i un segon per 29,50 euros, postres a part. Entre altres plats, es pot degustar de primer ‘cebiche’ de llobarro sobre mitja llima, peix mantega trufat sobre mitja llima per passar després a una selecció de plats com els daus de tonyina vermella picant, el sashimi en flor de tonyina vermella, el tataki de tonyina vermella amb maionesa de trufa, un tartar de filet o unes durícies cuinades a la forma tradicional.  

En tots els casos les begudes van a part. Com van ser ahir les dues ampolles de whisky que es van servir després d’un àpat regat amb vi per ajudar digerir com el PNB deixava caure Rajoy i obria la porta de la Moncloa a Sánchez.