EL PARTIT DEL BERNABÉU

Un Madrid campió doblega el Cadis pensant en el Bayern

Brahim, amb un golàs i una assistència a Bellingham, va ser el jugador desequilibrant de l’equip blanc, que va jugar al trot amb la unitat B.

Un Madrid campió doblega el Cadis pensant en el Bayern

Rodrigo Jiménez

1
Es llegeix en minuts
Fermín de la Calle

El Reial Madrid va complir ahir l’expedient contra un Cadis sentenciat que deambula pel camp sense cap solvència, per més que disposi d’ocasions clares. Al Bernabéu va tenir dues clares oportunitats i no en va encertar cap. Ho va acabar pagant amb una derrota segellada amb els gols de Brahim, Bellingham i Joselu (3-0).

El bloc d’Ancelotti va comparèixer al Bernabéu pensant més en el Bayern que en una Lliga que va acabar segellant amb la combinació del seu triomf i el posterior del Girona. Només calia passejar-se per l’onze que va disposar Ancelotti per comprovar-ho: Courtois, Militao, Fran García, Ceballos, Arda Güler, Joselu... L’italià s’havia guanyat la llicència de gestionar els esforços dels seus sense renunciar a lluitar pels títols en aquest final de temporada.

Notícies relacionades

El partit va arrencar amb un ritme trotador. El Madrid va incrementar dues marxes en l’inici de la segona i el degoteig es va convertir en hemorràgia. Chris Ramos va evidenciar que Militao no està encara per a partits de Champions i Courtois va confirmar que sí que ho està. A l’ensurt li va succeir una jugada de Brahim, que va posar la pilota a l’escaire de Ledesma. Oberta la llauna, i amb el Madrid amb els deures fets, hi havia més curiositat per veure com reaccionaria el Cadis que per veure quan arribaria el segon dels blancs.

No va caldre esperar gaire. La primera pilota que va tocar Bellingham va acabar a la xarxa arran d’una ràpida combinació entre Modric i Brahim. Joselu, que tenia una tarda negada, va tancar un triomf que el Bernabéu va celebrar entre crits de ¡Campions, campions!