Recomanacions

¿Com adormir-se ràpid en un avió?

A falta d’un mes perquè comenci l’estiu, la majoria de persones ja està planificant el viatge de l’any. Si tens previst volar durant les teves vacances, segueix aquests consells

¿Com adormir-se ràpid en un avió?
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Ara que arriba la temporada d’estiu, la majoria de persones ja estan planificant les seves vacances. I cada vegada és més habitual optar per l’avió que per un viatge amb cotxe, per l’oportunitat de poder anar més lluny i en menys temps.

Si estàs plantejant-te canviar de continent per a les teves pròximes vacances, segur que ja estàs pensant en com adormir-te a l’avió perquè les hores de trajecte siguin més curtes. I més encara si volar et suposa algun tipus de por.

La problemàtica més gran a què ens enfrontem és la comoditat. Si optes per una aerolínia d’un cost baix, l’espai entre les files sol ser molt limitat i el seient no sol ser precisament còmode. A més, és recomanable que incloguis a la motxilla taps o antifaç si et molesta el soroll i la llum habitualment.

Notícies relacionades

El principal és, amb les condicions que tenim, trobar aquesta comoditat. Un consell bastant útil és escollir el seient a la finestra per poder recolzar el cap. En cas que sigui aleatori, pots plantejar-te portar un coixí com els que s’utilitzaven per als viatges amb cotxe.

Una altra recomanació, a l’estiu, és portar alguna capa de més –jaqueta, tovallola o alguna manta fineta– ja que l’aire condicionat sol ser molt alt i el fred no t’ajudarà a agafar el son. Apostar per menjar i beguda lleugera també t’ajudarà a tenir una millor digestió.

Temes:

Avions