El Barça vol el seu desè títol coper, a l’avantsala de la final de Bilbao

El Barça vol el seu desè títol coper, a l’avantsala de la final de Bilbao

laia bonals

1
Es llegeix en minuts
Laia Bonals
Laia Bonals

Redactora d'esports

Especialista en Esport femení

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El Barça i la Reial Societat diputan avui la Copa de la Reina en una final que enfronta una mateixa manera d’entendre el futbol. Jonatan Giráldez i Natalia Arroyo, amics i avui rivals, buscaran imposar la seva llei, malgrat que l’equip blaugrana parteix com a clar favorit. Les culers tindran en el partit de La Romareda un assaig de la final de la Champions que disputaran una setmana més tard a Bilbao, a 295 quilòmetres de la capital aragonesa.

Notícies relacionades

El gran objectiu del Barça és el pòquer de títols, mai aconseguit fins ara. S’enfrontaran dos rivals que es quedaran sense líder de cara a la temporada vinent. Giráldez marxa als Estats Units, mentre que encara no es coneix la destinació d’Arroyo, que va anunciar el seu adeu fa unes setmanes.

A més dels dos tècnics, alguna jugadora dirà també adeu a l’estiu, com Sandra Paños. La portera, de 31 anys, un referent al vestidor del Barça, acaba contracte i no ha acordat una renovació. Després de nou temporades, el seu paper ha passat a ser secundari amb la irrupció de Cata Coll. Si no hi ha canvi d’última hora, Paños ocuparà la porteria contra la Reial.