CITA A TORÍ

Juventus-Madrid: horari i on veure el partit a TV

Els blancs visiten una Juve que ha guanyat set partits seguits

zentauroepp42427601 topshot   real madrid s portuguese forward cristiano ronaldo180402120219

zentauroepp42427601 topshot real madrid s portuguese forward cristiano ronaldo180402120219 / FRANCK FIFE

1
Es llegeix en minuts

El Madrid va viatjar aquest dilluns a Torí per jugar el partit d'anada dels quarts de final de la Champions League davant el conjunt italià de la Juventus. Després d'eliminar en vuitens un dels grans favorits d'aquesta competició, el PSG, el conjunt blanc es torna a veure les cares amb el finalista de la passada edició, de gran record per als merengues merenguesque van conquistar a Cardiff la dotzena Champions.

Notícies relacionades

La Juventus rep motivada el Madrid a l'Allianz Stadium, després de guanyar el cap de setmana passat per 3-1 el Milan amb gols de DybalaCaudrado i Khedira, i que li deixa la Sèrie A més encarrilada després de l'empat del Napoli. A més, el conjunt torinès ja va eliminar l'equip espanyol a doble partit fa tres edicions, tenint també la tornada al Santiago Bernabéu

El partit entre la Juventus i el Reial Madrid es disputarà aquest dimarts, 3 d'abril del 2018, a les 20.45 hores i es podrà veure per televisió a través de TV-3 i Antena 3. La web d'El Periódico farà un seguimenton linedes d'una hora abans del partit.