LA NOVETAT A LA CHAMPIONS

Busquets reapareixerà davant el Roma

El migcentre completa la primera sessió amb el grup després de superar la fractura del peu i rebrà l'alta mèdica per jugar

jdomenech42524984 fc barcelona  vs chelsea fc  foto   javi ferr ndiz sergio bu180402164616

jdomenech42524984 fc barcelona vs chelsea fc foto javi ferr ndiz sergio bu180402164616 / FOTO JAVI FERR NDIZ

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech

Sergio Busquets estarà a punt per enfrontar-se al Roma. El centrecampista ja ha superat la lesió que l'ha mantingut de baixa les últimes setmanes i podrà reaparèixer en el retorn a la Champions d'aquest dimecres.  En la primera sessió de l'equip a la tornada de Sevilla ha pogut entrenar-se amb els seus companys i els metges, tret d'un imprevist d'última hora, li donaran l'alta.

Notícies relacionades

Busquets es va lesionar en l'últim partit europeu, en la contundent victòria i eliminació del Chelsea, i reapareixerà en la mateixa competició. Complint el termini previst. Va caure el 14 de març, als 60 minuts, víctima d'una fractura al dit petit del peu dret,fractura al dit petit del peu dret i saltarà al camp a les tres setmanes exactes pronosticades.

La parada dels clubs pels amistosos de les seleccions ha reduït a dues les absències de Busquets. Contra l'Athletic (2-0) i el Sevilla (2-2), Ivan Rakitic, el seu substitut, ha minimitzat la transcendència de tan sensible baixa. Busi només s'havia perdut dos partits per descans (la primera eliminatòria de Copa) i un per sanció a la Lliga. Valverde podrà alinear l'onze de gala davant el Roma perquè no hi faltarà cap dels titulars habituals. Potser Philippe Coutinho, que no pot actuar en la competició per haver participat abans amb el Liverpool.