GP DE BÈLGICA

Raikkonen obté la 'pole' i Alonso sortirà tercer

Massa sortirà des de la segona posició i Hamilton des de la quarta

1
Es llegeix en minuts
EFE / SPA

El finlandès Kimi Raikkonen, amb Ferrari, arrencarà demà des del primer lloc de la formació de sortida del Gran Premi de Bèlgica, catorzena prova del Mundial de fórmula u, que es disputa al circuit de Spa-Francorchamps.

El pilot compartirà la primera fila amb el seu company d'equip Felipe Massa. El finlandès busca demà el seu tercer triomf consecutiu en aquest gran premi.

El pilot espanyol Fernando Alonso, amb McLaren, sortirà en tercera posició, seguit del líder del Mundial, Lewis Hamilton.

Ensurt de l'espanyol

L'espanyol ha tingut un ensurt poc abans de l'últim canvi de pneumàtics, al patir una virolla després de trepitjar la sorra entre els revolts de Les Combes i Rivage.

Sobre aquest incident Alonso ha declarat: "Estic bastant content amb el crono d'avui, sobretot perquè en el primer intent he fet una virolla. Després només em quedava un joc de pneumàtics i tenia por de cometre algun error en aquesta volta i no poder estar entre els primers. Per això ha estat una mica més estressant aquesta última volta".

Penalització a Kubica

Notícies relacionades

Des de la tercera fila sortiran dos alemanys: Nico Rosberg (Williams-Toyota) i Nick Heidfeld (BMW Sauber).

El polonès Robert Kubica (BMW Sauber) s'ha classificat en la cinquena plaça, però demà ocuparà el 15è lloc de la graella, ja que perd 10 posicions per haver hagut de substituir el motor del seu monoplaça, avariat durant la tercera i última sessió dels entrenaments lliures.