NOVA SOCIETAT

Santander crea Landmark Iberia per traspassar els actius de sòl

1
Es llegeix en minuts

El Banco Santander ha creat la societat Landmark Iberia amb l’objectiu de traspassar tots els actius de sòl que té l’entitat financera per la seva exposició immobiliària. La nova entitat va començar a operar el passat 12 de gener amb l’objectiud’adquirir, millorar i vendre tota classe de finques, segons consta alButlletí Oficial del Registre Mercantil.

Notícies relacionades

‘Cinco Días’ avança que el valor brut comptable dels actius de sòl del Santander se situaria entorn dels4.000 milions d’euros, tot i que el valor net es xifraria en uns 2.000 milions. En el tancament del 2018, l’exposició immobiliària de Banco Santander va arribar a un valor brut de 9.300 milions d’euros, i 4.700 milions de net.

Santander és l’únic accionista de l’entitat, i els seus administradors són Carlos Manzano, Manuel Velicia i Juan Babio. La principal meta és reduir els seus actius adjudicats, per això va arribar a un acord amb la filial Cerberus Capital Management per a la venda de 35.700 immobles per un import aproximat de 1.535 milions d’euros.