LABORAL

Més d'un miler de treballadors de CatalunyaCaixa protesten contra l'ERO

La protesta ha tingut lloc davant les oficines centrals del BBVA a Catalunya

1
Es llegeix en minuts

 Més d'un miler de treballadors de la plantilla de CatalunyaCaixa es van manifestar ahir a la tarda davant les oficines centrals del BBVA a Catalunya, en protesta per la posició de la direcció del banc en l'expedient de regulació d'ocupació (ERO) que afecta 2.000 empleats, el 46% de la plantilla.

La protesta, convocada pels sindicats del banc davant les oficines que el BBVA té al número 84 del passeig de Gràcia de Barcelona, ha omplert la vorera i la calçada d'un lateral d'aquest passeig entre els carrers de Provença i Mallorca.

Notícies relacionades

Jordi Campins, representant del Sindicat d'Estalvi de Catalunya, el primer en representativitat a l'entitat, ha assegurat que amb la mobilització, la primera a la qual s'havia convocat la plantilla, els sindicats pretenen "pressionar" la direcció del BBVA perquè flexibilitzi la seva posició en les negociacions.

De moment, les negociacions entre les dues parts, que encara no han entrat en el període oficial de consultes, estan encallades. La negociació es reprendrà la setmana que ve.