LA RECEPTA
Pinya natural amb salsa de rom i canyella
Rosa María Gil, dependenta de la parada Fruites i Verdures Mena del mercat del Clot (plaça del Mercat, 26), proposa unes postres caribenyes molt fresques i molt fàcils de preparar. I, sobretot, ideal per als més llaminers.
INGREDIENTS (4 persones)
8 rodanxes de pinya natural4 cullerades de sucre moreno
4 culleradetes de canyella
4 copes de rom negre
200 grams de mantega
8 rodanxes de pinya natural
Gelat de vainilla
PREPARACIÓ
Peleu la pinya i talleu-la en vuit rodanxes molt fines. Després, introduïu els talls de pinya a la planxa amb quatre culleradetes de mantega i deixeu que cada costat es fregeixi uns dos minuts. A continuació, per preparar la salsa, col·loqueu en una paella la resta de mantega juntament amb el sucre moreno, la canyella i el rom i deixeu que es fongui a foc molt lent. Una vegada la barreja es converteixi en una salsa espessa, serviu les rodanxes de pinya en un plat i regueu-les amb el condiment. Els consumidors que no pateixin per la dieta poden acompanyar les postres amb una bola de gelat de vainilla.
- Motociclisme Un veloç Àlex Márquez s’apropia de la MotoGP a Silverstone
- Festa diürna Sis de cada 10 discoteques de Barcelona ja ofereixen sessions de tardeig
- Protecció de la infància Teófilo va abusar de la menor de la DGAIA un any abans de l’acollida
- Projecte Stolpersteine Joan Riba no va anar a la División Azul: una llamborda daurada a Barcelona reconeix una víctima dels nazis
- 6 finals en 7 anys El Barça vol engegantir el seu regnat amb la quarta Champions