LA RECEPTA

Pinya natural amb salsa de rom i canyella

1
Es llegeix en minuts

Rosa María Gil, dependenta de la parada Fruites i Verdures Mena del mercat del Clot (plaça del Mercat, 26), proposa unes postres caribenyes molt fresques i molt fàcils de preparar. I, sobretot, ideal per als més llaminers.

INGREDIENTS (4 persones)

8 rodanxes de pinya natural4 cullerades de sucre moreno

4 culleradetes de canyella

4 copes de rom negre

200 grams de mantega

8 rodanxes de pinya natural

Gelat de vainilla

Notícies relacionades

PREPARACIÓ

Peleu la pinya i talleu-la en vuit rodanxes molt fines. Després, introduïu els talls de pinya a la planxa amb quatre culleradetes de mantega i deixeu que cada costat es fregeixi uns dos minuts. A continuació, per preparar la salsa, col·loqueu en una paella la resta de mantega juntament amb el sucre moreno, la canyella i el rom i deixeu que es fongui a foc molt lent. Una vegada la barreja es converteixi en una salsa espessa, serviu les rodanxes de pinya en un plat i regueu-les amb el condiment. Els consumidors que no pateixin per la dieta poden acompanyar les postres amb una bola de gelat de vainilla.