Fins a l’1 de setembre

El mercat de Sant Ildefons de Cornellà tanca durant tot l’agost per obres

  • Es farà la impermeabilització del forjat que sustenta el paviment dels passadissos de la planta de venda del mercat

El mercat de Sant Ildefons de Cornellà tanca durant tot l’agost per obres

Ayuntamiento de Cornellà de Llobregat

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El mercat municipal de Sant Ildefons de Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat), situat a l’avinguda de Sant Ildefons, renovarà la seva infraestructura el mes d’agost, «aprofitant que és quan acostumen a baixar les vendes per les vacances d’estiu», assenyalen des de l’ajuntament.

Es tracta d’unes obres d’impermeabilització del forjat que sustenta el paviment dels passadissos de la planta de venda del mercat, així com de la zona de parades de peix. «Com que queda afectat el terra de tota la planta de venda, s’ha considerat necessari tancar el mercat al públic mentre duri l’actuació», diuen des del consistori

Les obres tenen un cost de 260.091,09 euros (IVA inclòs) que «assumirà l’Ajuntament de Cornellà», i tenen l’objectiu d’evitar futures filtracions d’aigua als magatzems que hi ha a la planta del soterrani, comenten des del consistori.

Notícies relacionades

Les obres han començat aquest dilluns 1 d’agost i l’1 de setembre es recuperarà la normalitat al mercat, «previsiblement», matisen des del govern municipal de Cornellà. Per la seva banda, els altres dos mercats municipals de Cornellà (Mercat Marsans i Mercat Centre) mantenen l’horari de servei habitual.

Llegeix totes les notícies de Cornellà de Llobregat a EL PERIÓDICO Cornellà