Per veure i ser vist@s

Restaurant Jacqueline: vellut i caviar

Aquest local de l’Eixample explora gairebé totes les variants del glamur gastronòmic amb una carta cosmopolita en un espai on no falten els còctels i la música electrònica per animar les nits

Cinc restaurants de Barcelona amb xous o música en directe per disfrutar més enllà del menjar

MAPA | 18 bons restaurants oberts aquest any a Barcelona que hauries de visitar

Restaurant Jacqueline: vellut i caviar
1
Es llegeix en minuts
Ferran Imedio
Ferran Imedio

Periodista. Redactor del canal Cata Mayor

ver +

El vellut i els estampats vesteixen gairebé tots els racons i el servei, uniformat amb armilla i corbata de llacet et serveix un còctel de benvinguda tot just asseure’t a la taula. Has creuat aquesta porta d’aire modernista que imita la que tenia Picasso al seu taller de París. Ets a Jacqueline (nom de la segona dona del pintor), temple del glamur no només gastronòmic d’aquests on t’agrada anar a veure i a ser vist. Sobretot si demanes algun dels molts plats elaborats amb caviar de la carta, una cosa inaudita a Barcelona.

Jacqueline

Enric Granados, 66. Barcelona

Telèfon: 682.260.961

Preu mitjà (sense vi): 60 €

Aquest és un dels ganxos d’aquest cosmopolita multiespai de l’Eixample, que s’entrega a una carta viatjada que va d’Espanya a França i Itàlia i que es dona una volta pel Perú i el Japó. Sempre amb plats amb bon producte i ben executats, ja que als fogons hi ha cuiners amb molta experiència.

Si el teu fort és la gastronomia nipona, pots donar-te un homenatge a la barra de ‘sushi’ amb cabuda per a sis comensals on el xef cuina cada plat del menú degustació al moment.

Notícies relacionades

Quan la nit avança, l’elegant música electrònica puja de volum i comencen a agitar-se les cocteleres de la barra amb combinats d’autor molt efectistes. Qui vulgui més glamur i més vellut, que baixi al soterrani, on podrà reservar una taula ‘vip’. Allà hi ha música en directe de dimecres a dissabte a la nit abans que es converteixi en club.

¿Més cosmopolitisme? Sí, més. Ben aviat obrirà un ‘champagne bar’ a l’entresolat en el qual els 27 clients que atendrà com a màxim podran escollir entre 200 referències d’espumosos francesos o entre 10 còctels inspirats en flors, amb cada copa feta a mà representant-la.