Per a morros fins
3 bons restaurants de Barcelona per al cap de setmana. Kuzu, Bodega Borràs i Piel de Gallina
Si encara no has decidit on anar a dinar o a sopar, aquí tens tres adreces on disfrutaràs d’una gran taula:
10 bons restaurants de Barcelona que has de visitar abans que acabi el maig (i un viatget al Delta)
Quaranta-quatre restaurants nous de Barcelona que no et pots perdre | MAPA

S’acosta el cap de setmana i sempre sorgeix el mateix dubte, la mateixa pregunta. ¿A quin restaurant podem anar? Nosaltres no tenim la resposta definitiva, però sí una que podria acostar-se bastant al que busques. Per això hem seleccionat tres restaurants per al cap de setmana. Són aquests. ¡A disfrutar!
Bodega Borràs

Diuen els germans Muñoz Borràs, Roger i Adrià: «Volem servir el menjar que ens agrada, menjar de tota la vida, menjar i vins». Aquest menjar l’elabora Álex Clavijo, nascut a l’Equador, amb llarga experiència gastro a Catalunya i exconcursant de ‘Top Chef’. El seu reclam és la gilda cuinada i emplatada: sorell (curat sal/sucre), puntejat amb una emulsió d’olives i anxoves tallades i, a la base, un cremós de piparres/coriandre, cosa que li dona un punt acebitxat. És un dels plats que triomfen a Bodega Borràs.
Kuzu

Kiku Quer: mare japonesa, pare català. Denís Guder: pare alemany, mare equatoriana. Kuzu: restaurant japonès sense l’ortodòxia japonesa. ¡Visca la barreja i l’heretgia! ¿Què tenen en comú el Kuzu, la Taberna Kamikaze i el Fishology? Els seus amos són amics i van formar part dels equips del Disfrutar. Aquí t’expliquem millor com són els nigiris que fan al Kuzu.
Piel de Gallina

Pots fer la volta al món en avió, en bici, en cotxe, en barco, en globus... I en pollastre fregit. Sí, tal com sona. A Piel de Gallina, que acaba d’obrir el seu quart local a l’Eixample després dels del Poble-sec (Magalhães, 35), el Born (Carders, 11) i el Clot (Sèquia Comtal, 7). Aquí broden el pollastre fregit amb receptes molt elaborades que et porten de viatge per tot el planeta mentre beus un vi natural, una sidra o una cervesa artesanal. I, per si no fos prou, van més enllà en la seva aposta per un ‘street food’ divertit i de qualitat. Això és el que es menja a Piel de Gallina.
Ja ets subscriptor o usuari registrat? Inicia sessió
Aquest contingut és especial per a la comunitat de lectors dEl Periódico.Per disfrutar daquests continguts gratis has de navegar registrat.
- Apagada Red Eléctrica sospita d'una desconnexió massiva de plantes solars abans de l'apagada
- Andrés Iniesta: "No sempre tot és bonic, ni per a mi ni per a ningú"
- Lluita contra el frau Hisenda et vigila: aquesta és la quantitat màxima que pots pagar en efectiu
- Habitatge Gonzalo Bernardos avisa els espanyols: «Els que es vulguin comprar una casa s’han d’afanyar»
- Energia Red Eléctrica ja va alertar al febrer del risc de "desconnexions severes" de llum pel 'boom' de les renovables
- Nova instrucció als registres El Govern aprova una instrucció per fer efectiva la prohibició dels ventres de lloguer
- Successos Un piròman provoca nou incendis en mitja hora a Cambrils i deixa danys en comerços i restaurants
- Conseqüències de l’apagada El Govern té un pla b amb reserves de gasoil per si hi ha una altra apagada
- Entrevista Joan Gabriel Bergas, catedràtic en Enginyeria Elèctrica de la UPC: "Són set 'barcelones' que van caure de cop"
- PRIMER DE MAIG ¿Per què l'1 de maig és el Dia del Treball?