A dos passos de la Font Màgica

Un complet ‘brunch’ dominical a Montjuïc amb música en directe

  • L’Hotel Intercontinental Barcelona estrena, al seu restaurant Arrels, aquesta fórmula gastronòmica que ofereix el primer diumenge de cada mes

Un complet ‘brunch’ dominical a Montjuïc amb música en directe
1
Es llegeix en minuts
Cata Mayor

L’Hotel Intercontinental Barcelona (avinguda de Rius i Taulet, 1-3) s’ha proposat convertir el seu nou ‘brunch’ dominical en un dels referents de Barcelona. Ubicat al restaurant Arrels, amb enormes finestrals que donen a l’avinguda de Rius i Taulet, a dos passos de la Font Màgica de Montjuïc, no li falta de res. 

Notícies relacionades

Un bufet lliure amb temptacions com pernil ibèric i formatges locals afinats, un apartat d’ous a elegir (trencats amb llamàntol i caviar de la vall d’Aran, Benedict, Florentina...) i un plat principal, també a escollir entre quatre opcions (llom de vedella a la graella i salsa cafè de París, bacallà a baixa temperatura amb pil-pil de piparres...), conformen una oferta que s’arrodoneix amb una torrada amb gelat d’avellanes, begudes (sucs, cafè, infusions, vins, còctels) i música en viu.

Només es fa el primer diumenge de cada mes, així que toca aquest dia 6. Costa 59 € i es pot reservar taula trucant al 93.426.22.23.