Al costat de la plaça d’Espanya

Restaurant 11 Nudos: l’agradabilitat era això

Vet aquí un d’aquests racons acollidors en un lloc tan inesperat com un centre comercial: la seva terrassa dalt de l’Arenas i la seva carta amb reminiscències gallegues mereixen la visita

12 bons restaurants a prop de la Fira de Montjuïc

Quaranta-quatre restaurants nous de Barcelona que no et pots perdre | MAPA

Restaurant 11 Nudos: l’agradabilitat era això

Rodrigo Varona

1
Es llegeix en minuts
Ferran Imedio
Ferran Imedio

Periodista. Redactor del canal Cata Mayor

ver +

És gallec però tampoc gaire, perquè hi trobaràs plats mediterranis i embotits ibèrics. És gastronòmic però no gaire, perquè cuinen amb bon producte sense més pretensions que agradar una clientela àmplia. És modern però sense passar-se, perquè eviten la pirotècnia en les seves creacions.

I és molt, molt agradable, sense peròs: la terrassa amb una cobertura vegetal a base de fulles d’eucaliptus, les vistes panoràmiques de Barcelona, l’oferta de cocteleria, la música de ‘dj’ els divendres i dissabtes, el servei tranquil i eficient en horari ininterromput...

11 Nudos

Gran Via de les Corts Catalanes, 373-385 (centre comercial Arenas). Barcelona

Telèfon: 93.423.77.52

Preu mitjà (sense vi): 35-40 €

Tot això és 11 Nudos, un d’aquests restaurants que passen desapercebuts perquè, ai, està ubicat en un centre comercial (Arenas), i això sol descol·locar els més gurmets. No hi ha res a témer en aquest restaurant al cim de l’establiment, que serveix un menú executiu per 19,50 € els migdies laborables.

I si hi ha algun dubte, es dissipa de seguida amb aquestes simpàtiques patates ‘baby’ farcides de salsa marinera amb un puntet d’allioli i coronades amb una làmina de pop.

Un bon entrant que es pot rematar amb peixos o carns a la la graella (atenció al ‘pack’ amb filet, ploma, tira i ventall d’ibèrics).

Notícies relacionades

I que, entremig, es pot completar amb una amanida d’alvocat a la brasa, burrata i tomaquets confitats, o amb un mos mariner com les empanadilles de musclo de musclera escabetxat i samfaina, les ‘volandeiras’ al forn amb espuma de Bloody Mary al brandi, i les tires de sípia amb allioli de pebre vermell fumat que estan perfectament arrebossades i són tremendament addictives. O amb unes croquetes de pernil Cinco Jotas.

Poques coses més es necessiten per estar a gust, ¿oi? Certament, l’agradabilitat era això.