Per a tots els gustos i butxaques

Passeig de Gourmets: el passeig de Gràcia és l’avinguda del sabor

  • El festival gastronòmic proposa, del 9 al 19 de març, entrepans d’autor, platillos, menús, sopars temàtics i tallers

Passeig de Gourmets: el passeig de Gràcia és l’avinguda del sabor
1
Es llegeix en minuts
Ferran Imedio
Ferran Imedio

Periodista. Redactor del canal Cata Mayor

ver +

El passeig de Gràcia es torna a vestir de gastronomia. T’ho direm de manera menys pomposa i més imperativa: vesteix-te de gastrònom@ i, si cal, posa’t el pitet, perquè és probable que et faci falta. Almenys veient l’oferta que han preparat per al festival Passeig de Gourmets la vintena llarga de restaurants de l’avinguda i els seus voltants, que sumen set estrelles Michelin. Es munta del 9 al 19 de març, així que no et despistis, perquè el temps vola.

La sisena edició d’aquesta cita ha arribat amb una apetitosa novetat: els entrepans d’autor. Se’n poden tastar sis.

Notícies relacionades

El d’ostres cruixents i llardó confitat amb maionesa de ‘sriracha’ (el serveixen a Somni, a l’Hotel The One Barcelona); el Bokata Martintxo by Martín Berasategui de Verbena Terrace (Hotel Monument), elaborat amb filet de vaca gallega i crema de sardineta, amb patates rústiques amb maionesa de mostassa i llima; el brioix de vedella marinada en ‘ponzu’, maionesa ‘umami’ i ceba japonesa (Solomillo); el biquini trufat amb pernil ibèric i formatge brie (Hotel Alma Barcelona); el ‘soft shell crab roll’ amb salsa ‘thai’ de tamarinde, papaia i ceba adobada (La Terraza del Claris, a l’Hotel Claris) i el de botifarra de Calaf fumada amb formatge Puigpedrós i escalivada (Lomo Bajo). Costen a partir de 9 € i sempre se serveixen amb una beguda.

Aquest nou format s’incorpora a les activitats ja conegudes d’altres anys, com la ruta de platillos per 10 € amb beguda, els menús Gourmet per 55 € (amb una beguda) o 70 € (amb maridatge de caves), els sopars temàtics (inspirades en la música dels 80, a la tòfona, en els sopars de Gala, dona de Dalí...) i els tallers per aprendre a elaborar un ‘steak tartar’ o per conèixer els sakes.