selecció 'top'

Les 5 cocteleries de Barcelona preferides del millor 'bartender' espanyol

Ángel Arruñada (Sol y Mar, Fuengirola) ha guanyat l'exigent World Class Competition i anirà a la final mundial, que es disputarà a Ciutat de Mèxic a l'agost

1
Es llegeix en minuts
Ferran Imedio
Ferran Imedio

Periodista. Redactor del canal Cata Mayor

ver +

La cocteleria Solange. ELISENDA PONS

SOLANGE

Cocteleria internacional

«M’agrada com estan apostant per la cocteleria internacional i el tipus de tragos complexos que elaboren. L’equip té uns coneixements altíssims, i el tracte a la sala i a la barra és impecable. Tots els seus còctels em semblen impressionants».


DR. STRAVINSKY

Amb productes fermentats

«Dr. Stravinsky fa pocs mesos que hi és, però està triomfant molt. Mimen moltíssim cada producte i cuiden els detalls al màxim. Treballen amb productes fermentats, que és la tendència actual, com la kombucha, el tepache, el quefir...».


CREPS AL BORN

Això és una festa

«M’encanta perquè l’equip és superhumà, superhumil i molt treballador. Qualsevol persona, encara que no li agradin els còctels, s’hi troba a gust. Per anar-hi a qualsevol hora; tot i que jo prefereixo per acabar la nit. Això és una festa. Molta conya».


PARADISO

Un clandestí amb gran projecció internacional

«Aquest clandestí és un dels bars de Barcelona amb més projecció. Se’n sent a parlar molt al món. ¡I fa menys de dos anys que va obrir! Sempre hi ha cua. Fer còctels de tanta qualitat amb aquest volum de rotació és difícil. M’agrada el Mediterranean Treasure: fi infusionat, mel, vodka... servit en una petxina de mar».


BOBBY GIN

Notícies relacionades

Pura versatilitat

«Fa bastants anys que és obert. En destaco el coneixement que tenen dels destil·lats i com s’adapten als gustos del client. Demostren que són molt versàtils a l’hora d’elaborar un còctel perquè es fixen en el client i no en si mateixos». Espectacular.