Obres al passeig

Barcelona estudia regalar les rajoles ondulants de la Rambla

  • L’ajuntament accepta la petició d’Amics de la Rambla perquè les rajoles, instal·lades el 1968, es reparteixin entre entitats i veïns

Barcelona estudia regalar les rajoles ondulants de la Rambla

ELISENDA PONS

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

L’Ajuntament de Barcelona està treballant amb l’associació Amics de la Rambla per repartir les rajoles ondulades de la Rambla a entitats i veïns després de la reforma d’aquesta via, amb la qual s’estan retirant les tradicionals rajoles, han informat fonts municipals a Europa Press aquest dimecres. Segons va avançar ‘La Vanguardia’, el consistori ha atès la petició feta per l’associació d’entregar les rajoles que estan retirant amb la transformació del carrer.

«Inicialment, s’atendrà la petició de comerciants a través de l’entitat», expliquen les mateixes fonts. En una segona fase, veuen possible estendre l’entrega a entitats de Ciutat Vella i a veïnat. L’ajuntament desconeix encara el nombre de rajoles de les quals disposaran.

Notícies relacionades

El president d’Amics de la Rambla, Fermín Villar, ha explicat a Europa Press que han rebut «bastantes sol·licituds d’associats» per tenir una rajola. Villar ha celebrat que el consistori vehiculi les peticions.

«Per a nosaltres és un simbolisme històric d’unes rajoles que es van instal·lar el 1968, que per a dues generacions han sigut les voreres que hem vist sempre», ha destacat Villar. També ha afirmat «que s’han de modificar perquè ja no tenien futur».