ESCRIT D’AL·LEGACIONS

Bartomeu nega haver pagat a periodistes

Josep Maria Bartomeu.

Josep Maria Bartomeu. / ALBERT GEA (REUTERS)

1
Es llegeix en minuts

Josep Maria Bartomeu, expresident del Barça, ha presentat un escrit d’al·legacions per replicar el nou informe dels Mossos d’Esquadra en el qual es revelava l’existència de pagaments a periodistes per defensar-lo davant l’opinió pública i, alhora, criticar altres precandidats o figures del barcelonisme. L’exdirigent nega de forma categòrica haver fet aquest tipus de pagaments i afirma que aquest últim informe dels Mossos davant el Jutjat número 13 d’instrucció de Barcelona «intenta concloure falsament» que aquests diners procedents des del club, «sota la meva presidència» anaven destinats «que empreses paguessin a determinats periodistes» amb l’objectiu de «protegir la meva reputació».

Notícies relacionades

 Afirma Bartomeu en les seves al·legacions que «les dues conclusions no són certes sinó una interpretació errònia i perversa de converses entre diferents persones, periodistes i executius», que permeten, segons ha defensat en el seu escrit, «extreure posteriors suposicions i no fets». 

Acaba la seva defensa l’expresident blaugrana que «per ordre meva o amb el meu consentiment s’hagi pagat des del Barcelona a periodistes amb la finalitat, o a canvi, de defensar la gestió o la meva persona».