DERBI CALENT

Sergio García: "No soc racista, la meva dona és gitana i el meu cunyat afroamericà"

El jugador espanyolista va dir "negre" a Umtiti i s'ha disculpat

zentauroepp41908806 graf4909  barcelona  04 02 2018   el defensa franc s del fc 180205132744

zentauroepp41908806 graf4909 barcelona 04 02 2018 el defensa franc s del fc 180205132744 / Alejandro Garcia

1
Es llegeix en minuts

El derbi entre l'Espanyol i el Barça va acabar amb tensió. La polèmica que envoltava el partit es va traslladar al terreny de joc i les discussions entre els jugadors dels dos equips van eclipsar el futbol. Els blaugranes recriminaven les dures entrades dels periquitos i aquests responien. Les topades es van anar succeint i van acabar amb Sergio García i Samuel Umtiti com a principals protagonistes. Els dos jugadors es van enfrontar al terreny de joc i van acabar separats pels seus companys.

Tot va començar quan el jugador periquito es va deixar caure dins de l'àrea als instants finals del partit. Al central francès no li va agradar l'actitud de Sergio García i li va recriminar que es llancés a terra al notar un mínim contacte. I això va encendre el jugador del Bon Pastor, que li va acabar fent una entrada desproporcionada. A partir d'aquí, es va passar a l'enfrontament verbal.

Notícies relacionades

Segons fonts del Barça, el jugador de l'Espanyol li va dir "negre" a Umtiti. I ho va fer de forma despectiva. D'aquí ve la imatge del central francès buscant Sergio García mentre Piqué intentava separar-lo. El jugador blaugrana es va enfadar pel comentari, però va acabar acceptant les disculpes de l'espanyolista, que es va acostar al vestidor rival després del partit per aclarir els fets.

Doble disculpa

Sergio García li va voler deixar clar a Umtiti que la seva intenció no era ser racista. I ho ha repetit a les xarxes socials. En un missatge publicat al seu compte d'Instagram, el jugador espanyolista ha assegurat que tot va ser producte de la tensió del partit, però que ell no té res en contra de la gent d'altres races. "No soc racista, la meva dona és gitana i el meu cunyat afroamericà", ha dit.