DE PLAT I COPA
Els sabors de la Costa Daurada
La cuina de la Marga
Saragossa, 1. Platja de Sant Salvador. El Vendrell.
Tel: 977 68 15 79. De dilluns a diumenge, de 13.00
a 16.00 h i de 20.30 a 23.00 h. Preu mitjà: 35-40 euros.
Per a fumadors i no fumadors.

Els sabors de la Costa Daurada_MEDIA_1 /
Les Cuines del Vendrell és un col·lectiu que agrupa, sota el lema «mar, vinya i olivera», restauradors, hostalers, pagesos i viticultors de la zona. De la terra i del mar, al plat, una garantia de satisfacció. A La cuina de la Marga això es compleix fil per randa i podem degustar, en una magnífica terrassa de fusta sobre la sorra de la platja, el peix i el marisc més fresc (llobarros, lluços, llenguados, congres, escopinyes o castanyoles) subministrat al restaurant per pescadors professionals o esportius.
Entre els seus plats característics ens aturarem en el xató, les favetes saltades amb gambes, la romescada d’arròs amb sípia i llagostins o la de rap amb cloïsses i gambes a la planxa. Tenint en compte la seva privilegiada ubicació, el peix és la seva especialitat, però la Marga i l’Àlex vetllen perquè els plats de carn (filet o entrecot de vedella, costelles de cabrit) també siguin elaborats amb productes nacionals selectes. També disposen d’un menjador interior.
Notícies relacionadesA la propera Vil·la Casals-Museu Pau Casals (avinguda de Palfuriana, 58) s’hi pot visitar l’exposició titulada Les cuines del Vendrell, un viatge gastronòmic i enològic, amb les pintures de l’artista Mariona Millà, que ha intentat captar les aromes i els sabors de la terra per després plasmar-los en imatges.
En consonància, el col·lectiu gastronòmic ha elaborat per a l’ocasió uns paquets que inclouen visita guiada al museu i a qualsevol dels cellers integrants de Les Cuines del Vendrell, a més amés d’un menú (23 euros, no inclou el vi) en els restaurants d’aquest mateix col·lectiu.
- Alerta Fernando Simón demana preparar-se per al pitjor: "Cada vegada seran més freqüents"
- 1.617 dies de suspensió de funcions Sanció de quatre anys sense sou ni feina al policia de Badalona que va robar sobres de pernil de 25 euros en un Mercadona
- El 30 de maig Jordi Vilà obre un restaurant en un hotel de luxe de la Costa Brava
- Alimentació El nutricionista Pablo Ojeda desvela la fórmula per acabar amb la inflor abdominal: "Importa més del que creus"
- Gestió hídrica a Catalunya Els embassaments catalans arriben al 80%: sense aigua regenerada ni dessalinitzada haurien estat buits un any i mig