Última hora

Un incendi crema en una planta de residus de la Zona Franca, a Barcelona

Un incendi crema en una planta de residus de la Zona Franca, a Barcelona

Alfons Puertas

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un incendi crema en una planta de tractament de residus a la Zona Franca de Barcelona, des de primera hora del matí. El foc provoca una enorme columna negra que es pot veure des d’una gran distància.

La planta afectada pel foc, del qual encara es desconeixen les causes, està situada al carrer A de la zona de naus industrials esmentada.

A la zona estan treballant diverses dotacions de bombers per sufocar el foc.

Notícies relacionades

La redacció d’EL PERIÓDICO treballa en aquests moments per ampliar aquesta informació, que passarà a actualitzar-se d’aquí uns minuts. Si voleu rebre alertes sobre aquesta notícia o d’altres al mòbil us podeu descarregar les aplicacions per a Android o IOS.

Per rebre cada dia al correu electrònic les notícies, reportatges i articles d’opinió publicats a elperiodico.com, doneu-vos d’alta als nostres butlletins informatius oregistreu-vos per disfrutar els continguts P+. També podeu subscriure-us per consultar online l’edició digital impresa o rebre el diari al vostre domicili. Només per ser subscriptor, disfrutareu de tots els avantatges i descomptes de pertànyer al Club del subscriptor d’El Periódico.