Es mulla a ‘Los teloneros’

Laura Fa posiciona políticament els tertulians de ‘Sálvame’: ¿Quins partits creu que voten?

La col·laboradora de Telecinco va opinar sobre la ideologia dels seus companys en el programa d’Antonio Castelo i Miguel Lago

Laura Fa posiciona políticament els tertulians de ‘Sálvame’: ¿Quins partits creu que voten?
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Laura Fa va acudir aquest dilluns com a convidada al plató de ‘Los teloneros’, l’informatiu en clau d’humor presentat per Antonio Castelo i Miguel Lago. Després dels seus últims conflictes a ‘Sálvame’ com a conseqüència de la mediàtica entrevista que li va concedir Gabriel Rufián, la tertuliana va acudir a l’espai de Cuatro i es va animar a posicionar políticament els seus companys de programa. 

La periodista no va tenir cap dubte a l’hora de col·locar Jesús Manuel al costat del logo de Vox. «Crec que estaria més a la dreta», va assegurar. Miguel Lago va dir fent broma a l’afirmar que el col·laborador podria haver acudit a la manifestació homòfoba de Chueca, a la qual cosa la convidada va respondre amb seguretat: «Doncs no m’estranyaria». 

Antonio Castelo va quedar sorprès després que Laura també situés Lydia Lozano en el partit d’ultradreta. «A alguns els conec tan de faràndula i de manera superficial que no soc capaç», va apuntar abans d’argumentar: «Sé que en algunes coses no hi hauria d’acord, però en d’altres, per la seva manera de pensar, tira per allà». 

Notícies relacionades

Respecte a Kiko Matamoros, considera que és votant del PSOE: «És dels pocs amb els quals parlo de política i crec que estaria per allà». No ho va tenir tan clar amb Belén Esteban, ja que la mateixa ‘princesa del poble’ ha explicat en alguna ocasió que és «fluctuant». Després de dubtar durant uns segons, finalment va posar la seva fotografia en el grup del Partit Popular

Més segura es va mostrar a l’associar Kiko Hernández a Ciutadans perquè«han estat a favor de la gestació subrogada». Després de posar María Patiño i Chelo García Cortés en el bàndol dels socialistes, Laura Fa es va negar a incloure Gema López en algun dels partits: «No li agraden aquests jocs». No obstant, després de la insistència dels presentadors, va acabar col·locant-la a Ciutadans. 

Temes:

Cuatro Sálvame