AMB JOSIE COM A CONVIDAT

Luna, Inés, Gina i Tina, expulsades a la gala 3, de ‘Masterchef Junior 8’

Les tres aspirants van ocupar els últims llocs de la classificació després de ser els que menys punts van acumular en el ‘talent’ culinari de TVE

Luna, Inés, Gina i Tina, expulsades a la gala 3, de ‘Masterchef Junior 8’
1
Es llegeix en minuts

Tres noves aspirants es van convertir en expulsades en la vuitena edició de ‘Masterchef Junior’ en la seva segona parada. Luna, Inés i les bessones Gina i Tina es van baixar en la tercera parada del ‘talent’ culinari de TVE després d’ocupar els últims llocs de la classificació d’aquesta tercera gal·la després de ser els que menys punts van acumular.

Curiosament, les tres aspirants eliminades van arribar a l’última i decisiva prova després de perdre en exteriors amb l’equip blau. Mentre la Luna va sumar 4 punts, les bessones Tina i Gina i Inés van rebre només un punt després de fer els seus diferents peixos en aquest últim repte, cosa que va sumar la menor quantitat de punts en el transcurs d’aquesta gala 3 de ‘Masterchef Junior 8’.

El Javier torna a ser renyat pel jurat de ‘Masterchef Junior’: «Mai m’havien faltat el respecte»

Notícies relacionades

A més de les expulsions, entre altres instants aquesta segona gala de ‘Masterchef Celebrity 8’ també va estar marcada per un altre moment tens protagonitzat pel Javier. En aquesta ocasió, Pepe Rodríguez va renyar l’aspirant després que el petit fes de tot menys cuinar i treballar amb el seu equip durant la prova d’exteriors: «Tant de bo t’agradés treballar perquè avui no t’he vist. Ni sol ni acompanyat. No em preocupa que no facis res perquè un mal dia el té qualsevol».

«Feies coses per molestar, que és el pitjor. En vuit anys, un ‘Junior’ mai m’havia faltat el respecte», va dir el xef, que va rebre les disculpes del Javier, tot i que no van servir perquè el jurat el sancionés traient-li 3 dels 6 punts que va rebre el seu equip al proclamar-se guanyador.

Temes:

Masterchef TVE