Evolució sanitària

L’Hospital de Viladecans torna a flexibilitzar les mesures de visites i acompanyament a pacients

Aquest avís es va fer efectiu el 30 de juny, dies després que l’hospital informés que les visites a pacients quedaven restringides «fins a nou avís»

L’Hospital de Viladecans torna a flexibilitzar les mesures de visites i acompanyament a pacients

Ayuntamiento de Gavà

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Hospital de Viladecans (Baix Llobregat) ha informat que torna a flexibilitzar les mesures d’acompanyament i visita pacients, fet que es tradueix en el fet que els pacients d’urgències i els pacients hospitalitzats podran rebre de nou visites en els horaris estipulats, que s’informaran als familiars segons els protocols establerts.

Aquest avís es va fer efectiu el 30 de juny, dies després que l’hospital informés que les visites a pacients quedaven restringides «fins a nou avís». El motiu del canvi es deu al fet que la pressió assistencial ha baixat i la situació s’ha tornat a estabilitzar, per la qual cosa les mesures s’han flexibilitzat.

D’aquesta manera, només podrà accedir al centre un acompanyant per pacient que, preferiblement, sigui sempre la mateixa persona i que no presenti cap símptoma de la covid-19. D’altra banda, les úniques excepcions seran els casos de pacients titulars de la targeta sanitària ‘Cuida’m’, i els pacients en situació d’últims dies.

El centre, que també acull poblacions de diferents municipis del Baix Llobregat com Gavà i Castelldefels, ha anunciat que les mesures de flexibilització s’aniran «adaptant a l’evolució de la situació i segons les circumstàncies de cada moment».

Notícies relacionades

L’Hospital també ha volgut recalcar l’obligatorietat de l’ús de mascareta, de manera que cobreixin nas i boca a tot el recinte i, a més, recomanen la neteja de mans.

Més notícies de Viladecans i Gavà en l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Viladecans Gavà