Emprenedoria

Gavà i Viladecans comencen la setena edició de ‘Talent a les aules’

L’equip guanyador tindrà com a premi un viatge de cinc dies a Sillicon Valley

Gavà i Viladecans comencen la setena edició de ‘Talent a les aules’

Ayuntamiento de Viladecans

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La setena edició del ‘Talent a les aules’, el concurs de promoció de la cultura emprenedora als centres de secundària que impulsen els ajuntaments de Gavà (Baix Llobregat) i Viladecans (Baix Llobregat) i que organitza Talent Factory, va començar aquest dimarts, 18 de gener.

La gala de presentació va tenir lloc a l’Atrium de Viladecans, en format semipresencial a causa de l’auge dels casos de covid-19, on més d’un miler d’estudiants dels 20 centres educatius participants (deu de Gavà i deu de Viladecans) van poder seguir la gala en directe, en què van assistir tant l’alcaldessa de Gavà, Gemma Badía, i l’alcalde de Viladecans, Carles Ruiz, com mentors i representants de les empreses col·laboradores.

L’acte també va comptar amb la intervenció de Sergi Grimau, exjugador professional de bàsquet i conferenciant motivacional, així també com una ponència «inspiradora» de dos joves emprenedors, Aleix Benlloch i Bruno Casanova, fundadors de la marca Nude Project.

Sessions formatives

Aquesta mateixa setmana, i fins al 2 de febrer, els estudiants rebran als seus centres sessions formatives, amb l’objectiu d’ajudar i motivar a presentar idees.

Una vegada finalitzin les formacions, els equips, formats per dues persones, podran presentar la memòria del seu projecte, que, si és seleccionada per la comissió tècnica, passarà a la fase de mentoria, en funció dels criteris recollits a les bases del concurs.

Els projectes que passin pel procés de mentoria passaran a comptar amb el recolzament d’empresaris i empresàries locals per desenvolupar la idea i fer el pla d’empresa que hauran de presentar a la gran final. Participen en aquesta edició mentors i mentores de  Barnasud, Lipotrue, Lipotec, Airval, Amada, Lunallar, Vida Inmobiliaria, SmartGroup, Quirofit, Vivers Barri, FedeFarma, Mesoestetic, Alliance Healthcare, Autovivo, Unilever, Maridar, Grup Lancaster, BaixMotor, CUBAT, Altima, ABC Grup i Yaskawa.

Finalment, el mes de maig s’escolliran els tres projectes guanyadors. Ho farà un jurat format per persones rellevants en el món de l’ensenyament, de l’empresa i de l’emprenedoria.

Viatge a San Francisco

 L’equip guanyador tindrà com a premi un viatge de cinc dies a Sillicon Valley (San Francisco).

Comptarà amb un programa de visites a les empreses més representatives dels sectors innovadors, com GoogleeBay o la Universitat de Standford.

Notícies relacionades

El segon i tercer premi seran un tour emprenedor per Brussel·les i un dia de visites als principals punts d’interès de l’ecosistema empresarial i de l’emprenedoria a Barcelona.

Més notícies de Gavà i Viladecans en l’edició local de EL PERIÓDICO

Temes:

Viladecans