Espectacle musicoteatral

Buhos arriben aquest divendres a l’Atrium de Viladecans amb el seu ‘Teràpia col·lectiva’

El xou, dirigit per Albert Pla, conté generoses dosis de «sàtira, crítica, escarni, mofa i befa»

Buhos arriben aquest divendres a l’Atrium de Viladecans amb el seu ‘Teràpia col·lectiva’
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després de triomfar al Coliseum de Barcelona amb l’espectacle musicoteatral ‘Teràpia col·lectiva’ el grup de Calafell segueix la seva primera gira teatral visitant aquest divendres a les 20 h el Teatre Atrium de Viladecans (Baix Llobregat). ‘Teràpia col·lectiva’ és el primer espectacle per a teatre de Buhos, un dels grups d’èxit del panorama musical del país.

Buhos s’ha volgut reinventar després d’un any molt complicat per al sector cultural i ha creat una obra musical inèdita que convida a un procés de treball interior i d’evolució personal. «Un mètode curatiu de l’ànima a través de la sàtira, la reflexió, la crítica sense embuts i, sobretot l’humor».

Notícies relacionades

El septet de Calafell porten a l’Atrium un muntatge catàrtic en què els flamants i esperats nous temes de Buhos i els seus grans èxits prenen noves dimensions sota la direcció, mestria i savoire faire únics d’ Albert Pla. Una proposta teatral que també permet als assistents presenciar en exclusiva a la preestrena del seu nou disc: ‘El dia de la Victòria’.

Més notícies deViladecans a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Música