Política d’empresa

Tristesa entre els més llaminers de Mercadona per la retirada d’aquest dolç: «Eren una meravella»

  • Nova norma a ‘Pasapalabra’: aquestes són les proves afectades

  • L’especial relació de Jorge Fernández amb l’hostessa de ‘La Ruleta de la Suerte’

Tristesa entre els més llaminers de Mercadona per la retirada d’aquest dolç: «Eren una meravella»
1
Es llegeix en minuts

Arriben nous productes a Mercadona i se’n retiren d’altres. La política d’empresa de la cadena valenciana és clara i no semblen disposats a canviar-la, per molt que hi hagi queixes entre els consumidors, que contínuament s’estan queixant de retirades de productes que consideren imprescindibles a la seva vida.

Fa uns mesos, la cadena de supermercats valenciana rebia queixes pel canvi de fabricant d’un dels seus productes, ja que asseguraven que la seva qualitat se n’havia vist molt ressentida.

I alhora, esclataven a les xarxes també per la retirada d’un producte que tenia molts adeptes: les bases de pizza, la venda de les quals s’ha interromput i ha sorprès molts dels consumidors.

A aquesta llista de productes retirats, se n’uneixen molts altres, com el pastís de caramel congelat.

Però alhora arriben a les botigues de Mercadona nous productes que de seguida aconsegueixen fer les delícies dels més llaminers, com les rajoles de xocolata de la gamma ‘Fussion’, que es van tornar a posar a la venda «per aclamació popular», segons assegura l’empresa valenciana. I van aparèixer noves varietats extra dolces, com la xocolata amb llet farcida de crema lotus, una crema de caramel amb què es fan les galetes que es coneixen amb aquest nom i que moltes cafeteries i establiments et posen amb el cafè. Mercadona ho defineix com a «xocolata amb llet amb farcit cremós de galeta caramel·litzada».

Notícies relacionades

Però aquestes noves adquisicions no aconsegueixen fer que els més nostàlgics encara recordin a hores d’ara productes retirats a l’estiu passat, com les galetes gofra de caramel, que van ser retirades al costat del pastís gelat de caramel, la beguda energètica de guaranà i «els cereals tipus Special k recoberts de xocolata», entre molts altres productes.

Erika continua recordant aquestes galetes i pregunta a l’empresa de manera lacònica «¿Per què les han retirat, per quèèèèè?»

Temes:

Mercadona