FINAL DE LA 19A TEMPORADA

Ricardo Gómez deixa 'Cuéntame...' després de 17 anys en la sèrie

L'actor que encarna Carlitos Alcántara va entrar a la producció de TVE-1 el 2001, amb 7 anys

zentauroepp46045058 television  serie  cu ntame c mo pas   dice adi s a carlos y181127174922

zentauroepp46045058 television serie cu ntame c mo pas dice adi s a carlos y181127174922 / Aida de la Rocha

1
Es llegeix en minuts

Després de 17 anys a 'Cuéntame cómo pasó', l’actor Ricardo Gómez (Madrid, 1994) s’acomiada aquest dijous, 29 de novembre, de la sèrie a l’últim capítol de la 19a temporada. L’episodi, titulat 'Buscando’, és "un dels més emocionants de la seva història", segons anuncia RTVE en un comunicat, en el qual el personatge de Gómez, Carlos Alcántara, inicia un viatge molt personal després de l’abandonament de Karina (Elena Rivera).

"Serà un final formidable. Hem treballat molt a fer que sigui un final que els espectadors recordin per molts motius, no només perquè és el meu últim capítol", afirma l’actor madrileny respecte al comiat del personatge que fa que interpreta des que tenia 7 anys.

"Tota la trama de la cocaïna li farà tocar el fons més profund que mai abans ha viscut. I s’adonarà que ho perdrà tot, començant per l’ànima. S’adona que s’està quedant sol i que, una vegada més, la família és darrere seu per subjectar-lo, per treure'l dels problemes", afegeix l’actor en el comunicat de la tele estatal.

Finalment, Carlos decidirà que "ha d’intentar valer-se per si mateix"; mentrestant, Antonio Alcántara (Imanol Arias) lliurarà la seva pròpia batalla personal contra el tabac i Inés (Irene Visedo) i Marcos (Carlos Cuevas) organitzaran un viatge en caravana per recórrer Europa amb els seus germans.

Notícies relacionades

A l’acabament de l’episodi de 'Cuéntame...', TVE-1 emetrà l’últim capítol de la cinquena temporada d’'Ochéntame otra vez'Ochéntame otra vez: 'Viaje con nosotros', un "homenatge a la dècada en la qual tot estava per fer", i en què "la il·lusió desbordava els carrers i places de tot el país".

Antonio Banderas, Loquillo, Felipe González, Ana Torroja, Javier Gurruchaga, Ana Belén, Emilio Aragón, i Joaquín Sabina són alguns dels testimonis que "faran viatjar per la dècada dels 80" a través de les seves músiques, els seus pentinats, els programes de televisió, la moda o el nou cine, encarnat per la figura de Pedro Almodóvar, entre moltes altres coses.