INCONTINÈNCIA VERBAL

Frank Cuesta qualifica Rafa Nadal d'«aplegapilotes»

El conegut naturalista televisiu critica al número u del tennis per jugar un partit amistós a l'Aràbia Saudita

zentauroepp43152901 francisco javier cuesta ramos  m s conegut com a frank cuest181028203807

zentauroepp43152901 francisco javier cuesta ramos m s conegut com a frank cuest181028203807

2
Es llegeix en minuts

La ja coneguda incontinència verbal de Frank Cuesta a través de la xarxes ha tingut una nova víctima: Rafa Nadal. Per alconegut presentador de programes de televisió d’animals i naturalesa salvatge, el tennista número u del món és un “aplegapilotes de règims totalitaris” per haver acceptat una invitació per jugar un partit d’exhibició (contra Novak Djokovic) a l’Aràbia Saudita.

En una extensa carta que va publicar dijous passat, 25 d’octubre, en el seu compte de Facebock, el popular herpetòleg assenyalava que “tots els jugadors tenen unes obligacions ... Però una exhibició, és una cosa que ni és obligatori, ni és al calendari... És simplement una manera de guanyar diners o favors”.

“Una persona que guanya tantíssims diners al llarg de l’any, una persona que és adorada mundialment per com juga a tennis, no hauria d’anar a llepar-li el cul a ningú... simplement per guanyar un milió d’euros nets –assenyala Cuesta en la seva missiva. No hauria de fer coses així, perquè només enfanga o treu caretes”.

 Cuesta remarca que l’Aràbia Saudita és un país “on les dones valen menys d’una merda, on homosexuals són penats amb la pena de mort, on els drets humans són a l’altura dels drets de les paneroles i on fa uns dies hem vist del que un règim totalitari és capaç de fer davant els ulls de tot el món”, referint-se al’assassinat del periodista Jamal Khashoggi.

En vista de tot això, Cuesta acaba escrivint que Nadal és “un gran esportista, gran persona i aplegapilotes dels règims totalitaris”.

Els durs retrets de Cuesta a Nadal han provocat la reacció dels seguidors del tennista manacorí, que han criticat el naturalista. Però aquest manté la seva opinió i considera que l’ataquen “per dir que Nadal (Déu per a molts) no hauria d’anar a llepar-li el cul al dictador saudita que extermina els homosexuals i tracta les dones pitjor que merda a part d’assassinar els que estan en contra”.

Notícies relacionades

No és la primera vegada que Cuesta, que ha sigut jugador i entrenador de tennis, critica públicament Rafa Nadal. Fa ara tres anys, el 2015, el naturalista va qualificar el campió espanyol de “rata” i “venut” per disputar un partit d’exhibició a canvi de dos milions d’euros, a Tailàndiapaís on està empresonada la seva exdona Yuyee. Yuyee. Cuesta recordava també que Roger Federer va rebutjar la mateixa oferta.

Es pot assenyalar que, després d’insultar-lo, l’herpetòleg es va disculpar. “Demano disculpes públiques a Rafa Nadal. Ell pot jugar on li doni la gana i quan li doni la gana. Si li paguen el que li paguen serà perquè ho val. I per descomptat ni té ni ha de seguir cap causa personal de ningú. És lliure de recolzar les polítiques que vulgui i pensar com vulgui. Crec que el més indicat aquí és demanar disculpes públiques i tancar el tema”, va escriure.