AQUEST DISSABTE, A 'TELETODO'

Gisela i Esty Quesada, la llum i la foscor de 'Looser'

La cantant catalana i la 'youtubera' basca Soy una Pringada parlen dels seus papers a la sèrie de Flooxer i d'altres projectes que tenen

ialvarez43632917 portada del  teletodo  del  dia   9  junio del  2018 con  gi180607142148

ialvarez43632917 portada del teletodo del dia 9 junio del 2018 con gi180607142148

1
Es llegeix en minuts
Inés Álvarez
Inés Álvarez

Periodista

Especialista en programes de televisió i sèries

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Són la llum i la foscor de la història que explica ‘Looser’, que no és més que la de la ‘youtubera’ Soy una Pringada, una ‘influencer’ darrere de la qual s’amaga la basca  Esty Quesada. Un relat autobiogràfic, però ficcionat, del qual és la directora, protagonista i guionista. “Looser’ és una sèrie sobre la vida i els ‘friquis’ que té molt de mi”, assegura en una entrevista que publica ‘Teletodo’.

 A Luz li dona vida Gisela, a qui van trucar per al paper perquè és la “icona totalment oposada a Soy una Pringada”, segons explica a l’entrevista que publica el suplement. La cantant, creadora i productora de musicals ha estrenat faceta com a presentadora i reportera a ‘La meva mascota i jo’ (La 2). “Estic molt contenta perquè em dona l’oportunitat de fer alguna cosa diferent i, sobretot, perquè el tema dels animals i les mascotes encaixa molt bé amb la meva personalitat”, diu.

'La Roja' i 'Quatre gats'

La revista de dissabte destaca, entre l’oferta esportiva, el debut de ‘La Roja’ en el Mundial de Rússia, amb el partit contra Portugal com a primera cita, que ofereix Tele 5.

Notícies relacionades

La novetat principal de la setmana és l’estrena a TV-3 del programa ‘Quatre gats’,un espai radiofònic que ara fa el salt a la televisió de la mà de Ricard Ustrell, i que consisteix en entrevistes de profunditat amb el to directe i contundent del periodista.

El suplement ofereix, com és habitual, la programació de les principals cadenes i la sipnosi de les sèries i les pel·lícules més destacades.