'EDREDONING' DELICTIU EN PLE 'REALITY'

Una violació fantasma

Carlota nega a EL PERIÓDICO la notícia que hagi denunciat el seu ex José María per abús sexual a 'Gran Hermano'

undefined41228551 television gran hermano  jos  mar a y carlota171207184644

undefined41228551 television gran hermano jos mar a y carlota171207184644

1
Es llegeix en minuts
Juan Carlos Rosado / Madrid

El misteri i el suspens segueixen envoltant el cas de la suposada violació comesa sota l’edredoning de Gran Hermano Revolution. Aquesta vegada ha sigut la presumpta víctima l’encarregada de tirar una altra palada de terra a la negra muntanya que s’ha format amb l’estrany episodi. La Razón publicava ahir la notícia que la ja exconcursant Carlota havia presentat la denúncia per violació contra el seu excompany José María. Però arran de l’enrenou que va provocar la informació a internet, la jove malaguenya es va afanyar a desmentir-ho a EL PERIÓDICO.

Mentrestant, les xarxes socials continuaven amb el seu interès de crucificar la concursant de GH, acusada de voler arruïnar la vida del que va ser el seu nòvio dins de la casa de Guadalix. Segons La RazónCarlota va presentar la denúncia dilluns passat, per abús sexual amb penetració. La noia va al·legar que aquella nit de festa estava èbria i inconscient i no es va adonar de res. Quan els responsables del programa li van explicar l’endemà el que havia passat i li van comunicar que havien expulsat José María, es va quedar desconcertada i va optar per no denunciar els fets. «Però ara he canviat de parer», li va dir a la Policia segons el citat mitjà.

Notícies relacionades

Malgrat els contundents detalls de la narració, Carlota va negar a aquest diari que presentés una denúncia contra el seu excompany. «No entenc com ha pogut sortir aquesta notícia perquè no és veritat, igual que no ho és que la Guàrdia Civil tingui imatges del que va passar, com es va publicar», va assegurar, abans de precisar que l’única cosa certa és que està «en converses» amb la seva advocada.

ÀMBIT PRIVAT/«Aquí la gent diu el que li dona la gana sense tenir realment dades», va manifestar Carlota, que té una feina intensa a les xarxes socials per intentar aturar el que considera un «linxament» per part de l’entorn de José María. Un portaveu de la productora de GH, Zeppelin va assegurar a aquest diari que el programa «no comentarà res» d’aquest episodi. «Nosaltres vam fer el que vam creure convenient i ara està en l’àmbit privat de Carlota, la decisió de la qual respectarem com sempre», va advertir, abans de lamentar la situació creada.