¿ERROR O ESTRATÈGIA PUBLICITÀRIA?

OT 2017: Revelats els 18 concursants per un error en l''app'

El productor i el presentador del 'talent' fan broma a Twitter amb la filtració del càsting

filtradosot

filtradosot

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

Un error en l''app' ha desvelado el secret més ben guardat pel concurs 'OT 2017': la identitat dels 18 finalistes del càsting, que s'ha celebrat durant els últims mesos per tot Espanya.

Segons publica 'Fórmula TV', les imatges dels concursants que entraran a l'acadèmia de TVE s'han difós ràpidament a través de les xarxes socials. Entre els nois que protagonitzaran la nova edició del 'talent show' hi ha aspirants que ja han participat en altres concursos televisius, com per exemple, Amaia Romero (d''El número uno') o Mimi ('Fama Revolution').

Amb l'excepció d'Alfred ('La Voz') i Thalía, les altres 16 fotos han aparegut acompanyades només amb un número (vegeu la imatge sobre aquest article). 

Notícies relacionades

Un 'error' similar també va passar en la setena edició de 'Gran hermano'. En aquella ocasió es va tractar d'una fallada de la web de Telecinco.

¿Estratègia de promoció?

Per la seva part, el productor i el presentador del concurs (Tinet Rubira Roberto Leal) han fet broma a Twitter sobre la filtració del càsting. Amb humor i filosofia, han ironitzat sobre la possible estratègia de promoció del programa.