enfrontament en directe

La picabaralla de Risto i Jorge Javier a 'Got talent'

"Has confós aquest plató amb el 'Deluxe'", li va deixar anar el publicista al seu company

 

  / MEDIASET

1
Es llegeix en minuts

Tot i que les actuacions són l'eix fonamental de 'Got talent', la relació entre els jutges és sens dubte la gran aposta del concurs de Tele 5, que setmana a setmana se situa en les audiències entre els programes més vistos dels dimarts. I ahir a la nit hi va haver alguns enfrontaments, sobretot entre Jorge Javier Vázquez i Risto Mejide.

I això que tots dos coincidien a l'hora de valorar un dels concursants, l'il·lusionista Ernesto y Pico, que no havia superat les expectatives que hi havien posat.

"Avui més que Ernesto y Pico, has sigut Ernesto Menos Cuarto", li va deixar anar el presentador de 'Chester in love' al participant.

Quan Jorge Javier va passar després a valorar la seva actuació, va començar al·ludint al seu company al jurat: "Jo no m'atreviria a ser tan dur...", paraules que ràpidament van donar peu a la rèplica de Mejide. "No he sigut dur, he sigut realista. I no estàs aquí per qualificar-me".

"IDIOTA"

Notícies relacionades

Vázquez va insistir que no li havien deixat acabar la frase. "Volia dir que no m'atreviria a ser tan dur... perquè em falta la teva valentia, ¡idiota!".

"Jorge Javier ha confós aquest plató amb el 'Deluxe'", va tancar la discussió Mejide, i va afegir: "Semblem Eduardo Inda i Marhuenda", en referència a les picabaralles dels dos tertulians a 'La Sexta noche'.