HUMOR

Latre recupera avui el Messi i el Núñez de'Crackòvia'

L'imitador torna al xou de TV-3, al qual incorporarà més personatges

L’humorista Carlos Latre, a la pell de l’expresident del Barça Josep Lluís Núñez.

L’humorista Carlos Latre, a la pell de l’expresident del Barça Josep Lluís Núñez. / MINORIA ABSOLUTA

1
Es llegeix en minuts
OLGA LERÍN / BARCELONA

Després d'una etapa de frenesí artístic, amb presència en diversos escenaris, el showman Carlos Latre torna avui a un dels seus espais televisius, el satíric de TV-3 Crackòvia. I ho fa recuperant dos dels seus personatges més entranyables  -a qui el polifacètic artista denomina els very best of-, Leo Messi i l'expresident del Barça Josep Lluís Núñez. A la llista s'incorporaran noves adquisicions, com Enrique Cerezo, mandatari de l'Atlètic de Madrid; Germán Mono Burgos, ajudant de Diego Simeone, entrenador de l'equip matalasser, i el blaugrana Jordi Alba.

«S'han donat totes les circumstàncies -explica Latre-. Vaig deixar Crackòvia i Polònia per força major: la gira de teatre [amb l'espectacle Yes, we Spain... Is different], Tu cara me suena... Era molt difícil compaginar-ho». De moment, aquesta nova presa de contacte es materialitzarà només en el xou esportiu. «A Polònia ja es veurà», adverteix, encara que reconeix que en els dos programes de Minoria Absoluta se sent «com un peix a l'aigua».

Durant aquesta absència d'una temporada i mitja, moltes circumstàncies han sacsejat el vestidor blaugrana. «El meu Messi canviarà, perquè ell mateix ha canviat: ha estat pare, porta un altre pentinat...», opina, però assegura que «l'essència del Messi» de Latre «serà la mateixa». Des que va deixar Crackòvia, el personatge ha tingut diversos pares, l'últim Oriol Vila. «La direcció és qui decideix quins personatges fem cadascú, i l'Oriol és un actor sensacional. No passa res, perquè a Polònia també va passar el mateix amb Artur Mas».

Notícies relacionades

Sobre Núñez, recorda la força d'aquest nom i com els guionistes «es rifaven» la seva feina, perquè tots volien escriure el paper. «Tornarà a donar canya, perquè tenim molt material, un nou president, un nou Camp Nou 'nou', com ell diria, més Barça-Madrid...», comenta. «Temo que ell i Messi seran inevitables el primer dia, amb una rentrée sonada», augura.

De les seves últimes incursions televisives, Latre fa referència al seu debut com a presentador a TVE, amb Letris i, a continuació, Uno de los nuestros. Els dos concursos van passar sense pena ni glòria. «El 85% de les estrenes no solen funcionar, però ha estat meravellós. Com a presentador sóc supernovell. Em queda molt per aprendre», conclou.