Secció recomanada per

'APPS' PER A MÒBIL RECOMANADES

Les millors aplicacions de la setmana: Toontastic 3D i Eelp!

Toontastic 3D, Eelp!, Quadrivia, Bubble Witch 3 Saga i Mom2mom, seleccionades com les millors aplicacions de la setmana per a mòbil

toontastic

toontastic

1
Es llegeix en minuts
Josep M. Berengueras
Josep M. Berengueras

Periodista

ver +

Els nens són un públic consumidor d''apps' en mòbils i tauletes, gràcies a la multitud de propostes que hi ha a les botigues d'aplicacions. Google ha llançat ara una nova aplicació molt original que farà ben contents els més petits de la casa: una 'app' per crear històries animades de manera molt senzilla. És l'aplicació de la setmana.

1. TOONTASTIC 3D

Com crear històries animades

Google ha llançat una divertida aplicació per a mòbils Andorid iOS (gratis), anomenada Toontastic 3D, que pretén despertar la imaginació dels petits de la casa. De manera ben simple, qualsevol nen pot triar personatges, gravar les seves veus i crear senzilles animacions que després es converteixen en històries en 3D per compartir.

2. EELP!

Delegar per falta de temps

Eelp! és una nova proposta d''app' (només per a iOS) de serveis per a aquells que no tenen temps i busquen delegar activitats. Així, els clients, a través d'una quota mensual, poden demanar des del xat del mòbil qualsevol necessitat diària perquè la gestioni un Eelper els 365 dies de l'any: passar la ITV, contractar una classe de ioga, etc.

3. QUADRIVIA

Preguntes amb educació

La UOC ha creat una aplicació (iOS Android, gratis), pionera en l'àmbit educatiu, perquè els universitaris puguin aprendre jugant. S'anomena Quadrivia i el seu funcionament és similar al conegut Trivial. El jugador ha d'anar contestant preguntes tipus test amb quatre possibles respostes. Té 30.000 preguntes de 16 graus.

4. BUBBLE WITCH 3 SAGA

Rebentant bombolles

Torna una de les sagues de jocs per a mòbils de més èxit. Es tracta de Bubble Witch, que ha llançat la seva  tercera entrega (iOS i Android, gratis) en un joc ple de novetats i que ha sigut desenvolupat a Barcelona. En aquesta ocasió, encara que l'objectiu segueix sent el mateix (rebentar bombolles), el títol incorpora un arc argumental i millores en la jugabilitat.

5. STOP

Notícies relacionades

Recerca de mares cangur

Stop és un joc per a mòbils que té per objectiu formar paraules de manera ràpida. Aquesta aplicació (iOS Android, gratis) permet competir de forma remota amb els amics, on guanyarà el que més de pressa formi cinc paraules correctes amb la lletra que proposi el joc en cada partida. Les paraules, a més, hauran de ser de categories específiques.