Comunicada i sense fiança

A la presó el detingut pel segrest d’un home en un hotel de Barcelona

Els Mossos continuen la recerca d’altres d’implicats en aquests fets

A la presó el detingut pel segrest d’un home en un hotel de Barcelona

Guillem Sánchez

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El jutge ha ordenat l’ingrés a presó de l’home de 32 anys detingut dijous passat pel segrest d’una persona en un hotel de Barcelona, mentre que els Mossos d’Esquadra continuen la recerca d’altres d’implicats en aquests fets.

La nit del 9 de juny, els Mossos van alliberar un home que estava retingut per diverses persones en un hotel de Barcelona, a qui van localitzar emmordassat i lligat de mans en una habitació.

Segons ha informat aquest dilluns el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), el Jutjat d’Instrucció número 4 de Barcelona, en funcions de guàrdia, va acordar diumenge presó provisional comunicada i sense fiança per al detingut.

El jutge ha obert la causa pel delicte de segrest.

Notícies relacionades

En paral·lel, la policia catalana manté oberta la investigació per determinar les circumstàncies d’aquest segrest i cerca almenys dos implicats més en els fets.

El dia del segrest, i després de registrar una a una les habitacions de l’hotel sense trobar els segrestadors, la policia catalana va muntar un ampli dispositiu per mirar de localitzar-los als voltants de l’hotel. 

Temes:

Segrestos