Succés

Els Mossos alliberen una persona segrestada en un hotel de Barcelona

Els agents han obert una investigació per aclarir les causes i localitzar els dos fugitius

Els Mossos alliberen una persona segrestada en un hotel de Barcelona

GUILLEM SÁNCHEZ

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sánchez
Guillem Sánchez

Periodista

Especialista en Successos, tribunals, assumptes policials i de cossos d'emergències

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Els Mossos han alliberat un home segrestat a l’hotel Acta Atrium Palace de Barcelona, situat a la Gran Via amb passeig de Gràcia.

Els agents han localitzat en una de les habitacions, després que l’hotel truqués al 112 per sospites del segrest, un home emmordassat i sota la vigilància d’un altre d’armat, que ha sigut reduït i detingut.

Més d’una dotzena de furgons dels Mossos d’Esquadra han acordonat els carrers limítrofs i han portat a terme un desplegament d’agents entre els carrers de Pau Claris i Roger de Llúria i el lateral de la Gran Via, que ha interromput el trànsit en aquest tram.

Els agents també han ordenat el desallotjament de l’hotel, ja que han buscat activament els altres dos segrestadors habitació per habitació.

Notícies relacionades

D’altra banda, múltiples turistes que s’allotjaven a l’Acta Atrium, s’han trobat amb el cordó policial i sense possibilitat d’accedir a l’hotel. Un turista britànic ha explicat a EL PERIÓDICO que es trobava dins l’edifici quan els Mossos han començat a registrar-lo, però després que li demanessin el passaport i descartessin que fos un dels segrestadors, l’han deixat sortir perquè s’esperés fora.

Investigació oberta

Després d’haver registrat l’hotel de dalt a baix, s’ha aixecat el dispositiu policial i s’ha obert una investigació per aclarir les causes del segrest i buscar els altres dos fugitius.