Operació a Catalunya

Detinguts tres lladres de pisos que guardaven uns 50 panys com a trofeu

  • Els delinqüents actuaven sempre al matí i en blocs de pisos de diversos municipis

Detinguts tres lladres de pisos que guardaven uns 50 panys com a trofeu

ACN / Mossos

1
Es llegeix en minuts
EFE

Els Mossos d’Esquadra han detingut tres persones acusades de cometre una desena de robatoris i que guardaven com a trofeu mig centenar d’anelles dels panys que havien forçat per donar els seus cops, sempre al matí i en blocs de pisos de diverses localitats de Catalunya.

Segons ha informat aquest dilluns la policia autonòmica, els detinguts són dos homes i una dona, de 49, 48 i 25 anys, que ja han ingressat en presó preventiva, després de ser arrestats el 27 de febrer passat pels delictes de robatori amb força a l’interior de domicili, robatori amb violència i intimidació, estafa i pertinença a grup criminal.

Els Mossos van obrir la investigació al febrer, arran de diversos robatoris a domicilis a la comarca barcelonina de l’Anoia, el que va permetre trobar els suposats lladres, a qui atribueixen per ara 10 robatoris a Igualada, Vilanova del Camí, Terrassa, Ripollet, Mataró i Vilanova i la Geltrú, tot i que investiguen si en van cometre d’altres perquè els van confiscar nombrosos objectes suposadament sostrets.

Els detinguts actuaven al matí i en blocs de pisos amb fàcil accés a través de carreteres, per tenir una fugida ràpida, i entraven en pisos de la mateixa planta extraient el pany.

Notícies relacionades

En els registres de les cases dels detinguts, els Mossos van localitzar una gran quantitat d’objectes suposadament sostrets, així com unes cinquanta anelles de l’interior dels panys que havien aconseguit forçar i que guardaven com a trofeus.

La investigació continua oberta ja que la banda podria estar implicada en altres robatoris a causa de la gran quantitat d’objectes recuperats.