Desplaçaments en Setmana Santa

Retencions quilomètriques a les carreteres catalanes per l’assolellat Dissabte Sant

L’autopista AP-7 acumula 24 quilòmetres de cua entre Mollet i Llinars cap a Girona, on estava situat el peatge de la Roca

1
Es llegeix en minuts
EFE

Les carreteres i autopistes catalanes presenten aquest dissabte retencions quilomètriques en diversos punts. El més conflictiu se situa a l’autopista AP-7 entre Mollet i Llinars del Vallès (Barcelona) en sentit nord cap a Girona, amb 24 quilòmetres de caravana per la sortida de vehicles de la capital catalana en aquest càlid i assolellat Dissabte Sant.

En el tram de l’AP-7 comprès entre el Papiol i Martorell (Barcelona) es registren 14 quilòmetres de retencions intermitents, mentre que al de Subirats (Tarragona) el trànsit presenta retencions en tres quilòmetres, ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT).

Complicacions en la C-33 i la C-32

La circulació també és lenta a la carretera C-33 a l’altura de Parets del Vallès (Barcelona), a la C-32, a la GI-600 i a la Nacional II al seu pas per Tordera. A més, es registren cues a la C-65 i a la C-35, a Llagostera.

Dia més calorós de la Setmana Santa

La sortida de vehicles coincideix amb un dia assolellat que, segons les previsions meteorològiques, serà el més càlid de la Setmana Santa.

Notícies relacionades

El Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat) pronostica que els valors més alts d’aquest dissabte tindran lloc a l’interior de Catalunya, on en alguns punts s’arribarà als 29 graus.

Demà diumenge el cel estarà serè i arribaran núvols alts a partir de la tarda a l’oest i alguns de baixos en punts del litoral. A la tarda apareixeran núvols d’evolució al prelitoral i als Prepirineus en el sector oriental.