eina en prova

Twitter permetrà enviar missatges de veu

Els usuaris podran enviar fins a 140 segons d'àudio en un sol tuit

La funció estarà disponible a un nombre limitat de clients iOS d'Apple

redesok

redesok

1
Es llegeix en minuts
Reuters

Twitter ha anunciat que està provant una nova funció que permetrà als usuaris tuitejar utilitzant la seva veu, capturant fins a 140 segons d’àudio en un sol tuit.

L’eina estarà disponible per a un nombre limitat d’usuaris a la plataforma iOS d’Apple ara per ara i s’ampliarà a més usuaris d’iOS en les pròximes setmanes, va explicar Twitter en una publicació de blog.

 

Els usuaris podran crear un tuit de veu utilitzant una nova icona de «longituds d’ona» en la configuració de tuit. Les empreses de xarxes socials, inclòs Twitter, han estat sota pressió durant molt temps per frenar continguts que impliquin abús i assetjament i la informació errònia a les seves plataformes.

«Estem treballant per incorporar sistemes de monitoratge addicionals per evitar informacions no veraces», va dir la portaveu de Twitter, Aly Pavela. «Revisarem tots els tuits de veu enviats d’acord amb les nostres regles i prendrem mesures sobre això, inclòs l’etiquetatge, segons sigui necessari».

Notícies relacionades

Twitter també ha començat a agregar etiquetes de verificació de fets a certs tipus d’informació sobre el coronavirus i desinformació relacionada amb les eleccions, inclosos controvertits tuits del president dels Estats Units, Donald Trump.

El mes passat, Twitter també va agregar una advertència a un tuit de Trump sobre les protestes de Minneapolis que deia que glorificava la violència. 

Temes:

Twitter Apple