DESTACATS DEL DIA

Anna Gabriel es queda a Suïssa i altres notícies que has de saber avui, en un minut

jcarbo36622078 anna gabriel180219123703

jcarbo36622078 anna gabriel180219123703 / JULIO CARBO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquestes són les cinc notícies que has de saber avui:

1) Anna Gabriel es queda a Suïssa i dimecres no anirà a declarar davant el Suprem. Ho ha anunciat aquest dimarts en una entrevista al mitjà suís Le Temps. Els que sí que van anar ahir al Suprem van ser Rovira i Pascal, que es van allunyar de Puigdemont en les seves declaracions. La secretària general d'ERC afirma que va proposar suspendre l'1-O i l'expresident s'hi va negar, mentre que la líder del PDECat declara que va proposar al fugit tornar a la via legal però la va rebutjar. Avui és Artur Mas qui declara al Suprem en la causa per rebel·lió


2) La immersió lingüística divideix el Govern del PP. Educació corregeix la ministra Dolors Montserrat per afirmar que es canviarà el model actual. 

EFE / BALLESTEROS / Dolors Monserrat intervé en la comissió d'Igualtat del Congrés. / 


3) L'AVE entre Barcelona i Madrid compleix deu anys amb la vista posada en l'entrada d'operadors privats. El tram d'alta velocitat es prepara per a la liberalització.

FERRAN NADEU / L'AVE Barcelona Madrid passant per Sant Boi de Llobregat.  / 


Notícies relacionades

4) Luis de Guindos aconsegueix la vicepresidència del BCE. El ministre presentarà la dimissió com a membre del Govern espanyol "en els pròxims dies". 

Luis de Guindos, nou vicepresident del BCE. / SUSANA VERA (REUTERS)


5) El Barça s'encomana a Messi i Suárez en el partit d'avui davant el Chelsea. El Barça necessita que els seus davanters tanquin les seves males ratxes europees per encarrilar l'eliminatòria.

AFP / ADRIAN DENNIS / Messi i Suárez, en l'entrenament a Stamford Bridge. /