EN TAN SOLS CINC DIES

Una broma sagnant de Halloween aconsegueix més de 21 milions de visites a Youtube

En el vídeo hi apareix un suposat psicòpata emmascarat que amb una serra elèctrica deixa sense extremitats un home

Broma sagnant del youtuber rus Vitali Zdorovetski. / periodico

1
Es llegeix en minuts

Un vídeo d'una broma sagnant de Halloween aconsegueix 21 milions de visites en tan sols cinc dies. La peça, publicada pel famós 'youtuber' rus Vitali Zdorovetski, ha estat considerada per alguns digna d'una pel·lícula de Hollywood, altres, simplement, la consideren de molt mal gust.

El vídeo, de poc més de dos minuts i mig, ens situa en un sinistre aparcament amb un estrident soroll de fons que indica que alguna cosa dolenta s'acosta. De sobte, apareix en escena un suposat psicòpata emmascarat, que amb una serra elèctrica a les mans, destrossa un altre home deixant-lo sense extremitats. Malgrat no tenir cames, aquest altre home s'arrossega demanant ajuda a les persones que, innocents, entren i surten del lloc. Totes fugen corrents i cridant com si els hi anés la vida. I és que Déu n'hi do la situació.

L'escena, gravada com és tradicional en aquest 'youtuber' amb càmeres ocultes, fa posar els cabells de punta i es converteix en l'opció ideal per als amants de les pel·lícules 'gore'. 

'Youtuber' estrella

Notícies relacionades

Vitali Zdorovetski, més conegut pel seu compte de Youtube VitalyzdTv, és una 'celebrity' del món 'on line' a Rússia que compta amb més de set milions de subscriptors en el seu canal. 

Aquest jove rus ja es va fer popular durant el mundial del Brasil 2014 quan va envair el camp durant el partit Alemanya-Argentina i es va aixecar la samarreta per ensenyar un missatge escrit a l'abdomen: "Nascut per fer bromes".

Temes:

Festes Halloween