DECISIÓ FINAL

Els Bordegassos de Vilanova sortiran en el vídeo de Sant Joan de Déu juntament amb una altra colla

L'hospital anuncia l'acord de col·laboració després de la polèmica pel suposat veto al color groc de la camisa dels de Vilanova

zentauroepp5488783 vilanova i la geltru 26 11 2006  los bordegassos  levantaron180913113137

zentauroepp5488783 vilanova i la geltru 26 11 2006 los bordegassos levantaron180913113137 / DIEGO CALDERON

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El grup casteller els Bordegassos de Vilanova i la Geltrú, que va assegurar haver sigut "vetat" d’un anunci de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona pel color groc de la seva samarretagroc , participarà en el vídeo juntament amb una altra colla, els Cargolins d’Esplugues de Llobregat (Barcelona).

La direcció del centre i els responsables de les dues agrupacions han fet pública aquest dimarts la seva col·laboració "una vegada solucionats els problemes que es van produir", segons ha informat l’hospital d’Esplugues de Llobregat en un comunicat.

La gravació, que es farà "pròximament" a Sant Joan de Déu, celebrarà el final de la campanya que ha recaptat fons per obrir un centre de càncer pediàtric.

Notícies relacionades

El rodatge s’ha posposat arran de la crítica que els Bordegassos van fer al setembre, quan van assegurar que l’empresa responsable de realitzar el vídeo els va demanar que canviessin el color de la seva samarreta i ells van témer que aquesta exigència fos per motius polítics.

L’hospital va explicar que va ser un "malentès", que va atribuir a l’àmbit de la creativitat i el grafisme de l’agència de publicitat i la productora, i el van resoldre afegint els colors d’una altra agrupació. Els Bordegassos van acceptar les disculpes de Sant Joan de Déu i es van mostrar disposats a participar en el vídeo amb altres colles al considerar que l’objectiu era reivindicar la lluita contra el càncer infantil.