ENTREVISTA

Rajoy: "No m'agradaria veure Neymar vestit de blanc"

El president del Govern admet en una entrevista amb el diari 'As' que preferiria que l'exbarcelonista no fitxés pel Reial Madrid

tecnicomadrid41930160 madrid 06 02 2018 el presidente del gobierno  mariano rajoy

tecnicomadrid41930160 madrid 06 02 2018 el presidente del gobierno mariano rajoy

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El president del Govern central, Mariano Rajoy, gran aficionat als esports i reconegut seguidor madridista, ha admès en una entrevista amb el diari As que no li agradaria veure el brasiler Neymar, exjugador del Barça, "vestit de blanc".

Neymar juga actualment a les files del París Saint-Germain, rival al qual s'enfronta aquest dimecres el Reial Madrid en l'eliminatòria de vuitens de final de la Champions, i al qual Rajoy considera que el seu equip pot vèncer: "Estem parlant del campió, que ha guanyat tres de les últimes quatre Lligues de Campions i que és la seva competició. Jo crec que els podem deixar al carrer".

I sobre el del francès Kylian Mbappé, també jugador del PSG, el president del Govern declara: "No sé si el Madrid l'havia de fitxar, però Bale, Benzema i Cristiano (Ronaldo) eren la nata i al cap d'uns mesos se'ls qüestiona".

Rajoy també ha recordat a l'entrevista que és soci i abonat del Reial Madrid: "Ho soc des del 1986. M'ha reportat moltes alegries, com les Champions des del 1998, i decepcions, com la de Liverpool del 1981".

A més, ha reconegut que encara no ha tingut l'oportunitat de conèixer l'estadi Wanda Metropolitano, feu de l'Atlètic de Madrid: "No, encara no hi he anat, però m'agradaria. A veure si pot ser en el partit entre Espanya i l'Argentina".

"El Barça té Messi"

Sobre la situació de la Lliga Santander, amb el Barcelona líder amb 7 punts de marge sobre l'Atlètic de Madrid, 16 sobre el València i 17 sobre el Reial Madrid, Rajoy ha afirmat: "Són set punts de distància amb l'Atlètic... Al Barcelona no se'l veu com altres anys, però no crec que se li escapi. I a més té Messi".

Notícies relacionades

També ha elogiat l'entrenador de l'equip blaugrana, Ernesto Valverde. "En tots els equips en què ha estat ha sortit bé. És un paio que no genera tensió", ha afegit.

El president del Govern ha opinat igualment sobre la selecció espanyola i el que n'espera al Mundial de Rússia 2018: "Jo veig la selecció molt capaç de guanyar. Evidentment tindrà seriosos competidors amb Alemanya, el Brasil o l'Argentina, per exemple, però em sembla que podem somiar després de la fase de classificació que han fet".