Pascal, sobre el sopar de Junqueras amb Iglesias: "Fa olor de tripartit"

La coordinadora general del PDECat considera que els republicans sembla que "estiguin més pendents del que ve després" del referèndum

zentauroepp36819113 barcelona 09 01 2017 marta pascal coordinadora general de pd170715165024

zentauroepp36819113 barcelona 09 01 2017 marta pascal coordinadora general de pd170715165024 / ALBERT BERTRAN

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

El sopar del vicepresident del Govern i líder d'ERC, Oriol Junqueras, i el secretari general de Podem, Pablo Iglesias, dissabte passat a casa de Jaume Roures, no li ha agradat gens al PDECat, si tenim en compte les declaracions de la seva coordinadora general, Marta Pascal. "No m'ho esperava, fa olor de tripartit", ha manifestat aquest dilluns Pascal en una entrevista a Onda Cero.

"Em sorprèn una mica que mentre uns estem ara pendents que l'1 d'octubre sigui una realitat, alguns estan més pendents del que ve després" del referèndum, ha afegit la dirigent del PDECat visiblement molesta.

Notícies relacionades

Pascal ha insinuat que els republicans estan movent els fils per forjar un possible "tripartit d'esquerres" amb Podem "i algú més", en clara al·lusió a la CUP. "Aquest no és el nostre camí; treballarem per fer una proposta als ciutadans de Catalunya quan toqui, després que la gent s'expressi i ens digui clarament quin és el mandat per seguir endavant", ha afegit, abans de tornar a expressar els seus recels: "Sembla que ve deriva d'esquerres".

A continuació, l'àudio de l'entrevista, en què es pot sentir el comentari de Pascal sobre el sopar entre Junqueras i Iglesias a partir del minut 10.16.