MARIDATGES SENSE FI

La Vinoteca Torres: un 'brunch' i mil vins

El restaurant serveix plats a la carta els diumenges que es poden acompanyar de copes o ampolles d'un celler gairebé infinit

vinoteca

vinoteca

1
Es llegeix en minuts
Ferran Imedio
Ferran Imedio

Periodista. Redactor del canal Cata Mayor

ver +

En pocs llocs, per no dir en cap, serveixen 'brunchs' amb tants vins a elegir. I aquest és el gran atractiu de la Vinoteca Torres ( passeig de Gràcia, 78), que compta amb un celler espectacular: a més de totes les referències de la família Torres (produeixen a Espanya, Xile i els EUA), hi ha joies de la Primum Familiae Vini (PFV), una associació creada el 1991 que reuneix 11 de les famílies vitivinícoles més prestigioses del món, entre les quals hi ha els Torres.

Es poden demanar ampolles senceres, copes i mitges copes, de manera que pots aprofitar per tastar diverses cosetes. Fins i tot han ideat 'packs’ tancats amb diverses mitges copes: tres blancs, tres vins negres, cinc vinassos...  I els cambrers estan preparats per recomanar-te quin vi funciona millor amb cada plat i explicar-te per què.  

La Vinoteca Torres

La carta del 'brunch' (no és tipus bufet, sinó que es paga segons els plats que mengis) es limita a una desena de creacions que van en la línia del restaurant, és a dir, cuina mediterrània amb tocs internacionals. No en va, la firma de càtering Mercès, triada per Torres per dirigir l’oferta gastronòmica, ha apostat pel xef peruà Carlos Londres. Treballa amb un producte excel·lent de temporada i aplica tècniques actuals amb una gran sensibilitat. 

Notícies relacionades

Entre els plats que la Vinoteca Torres serveix els diumenges entre les 12 i les 16.30 hores destaquen les sardines confitades amb causa de rocoto sobre una fulla de caputxina, el cebiche de corbina i l’'steak tartar' amb ou de guatlla. Això sí, no falten els ous Benedict (aquí, amb cansalada viada setinada i salsa holandesa), plat totèmic en qualsevol 'brunch' que es preï, com també ho són els còctels Bellini, Mimosa i un Bloody Mary molt especial perquè el vodka se substitueix per brandi. 

 

Temes:

Restaurants