Inicia sessió

Inicia sessió amb el teu compte d'El Periódico

He oblidat la contrasenya Política de privacitat

Si encara no ets usuari, Registrat

RIU I MAR

5 restaurants on menjar-se el Delta

El cuiner Fran López, amb dues estrelles Michelin, aconsella en quins llocs menjar arròs, ànec i anguila

ON BARCELONA

5 restaurants on menjar-se el Delta

CASA NURI

Deltebre

“Restaurant emblemàtic amb molts anys d'història. Cuina tradicional del Delta: arrossos, ànec, anguila…”.


L'ALGADIR

El Poble Nou del Delta

“Tocs moderns i una reinterpretació de la cuina deltaica”.


CAN BATISTE

Sant Carles de la Ràpita

“La nova cuina de Sant Carles, que deixa enrere el llagostí bullit i les cloïsses a la marinera per un tracte millor i diferent del producte”.


LA LLOTJA

L’Ametlla de Mar

"Una grandíssima interpretació de la tonyina del Mediterrani, sense que sigui monotema del restaurant”.


CAN PIÑANA

L’Ampolla

“Cuina marinera tradicional del Delta influïda pel seu port de pescadors”.