Unió cultural

El Liceu i el FC Barcelona acorden fomentar l’òpera

El Liceu i el FC Barcelona acorden fomentar l’òpera

Liceu

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Fundació del Gran Teatre del Liceu i el FC Barcelona han firmat un nou acord de col·laboració per a les pròximes tres temporades, amb què s’impulsarà activitats vinculades a l’òpera en el marc del projecte educatiu LiceuAprèn i la seva programació artística El Petit Liceu.

L’acord s’ha oficialitzat amb una trobada al despatx del president del FC Barcelona, que ha comptat amb la presència de Joan Laporta, i també d’Elena Fort, vicepresidenta del FC Barcelona; de Salvador Alemany, president del Liceu, i de Valentí Oviedo, director general del Liceu.

Les dues institucions fomentaran una sèrie d’iniciatives que impulsaran el coneixement de l’òpera i que estaran relacionades, també, amb espectacles com ‘La cuina de Rossini’ i ‘El monstre al laberint’. Uns dels principals beneficiaris d’aquest acord seran els residents de la Masia, que podran disfrutar del projecte educatiu LiceuAprèn i altres activitats vinculades a l’òpera, que divulguin els seus valors i ajudin a entendre la seva complexitat.

Gran orgull

Notícies relacionades

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha remarcat l’orgull per aliar-se amb una «entitat tan arrelada a la ciutat de Barcelona i temple de l’òpera barcelonina». «Aquesta col·laboració posa de manifest, una vegada més, l’aposta del Club i el seu compromís amb la cultura i amb Barcelona, amb l’objectiu de fomentar i donar a conèixer aquesta especialitat artística entre els residents de la Masia i tota la resta d’esportistes», ha afegit

Per la seva banda, el director de la fundació del Liceu, Salvador Alemany, ha destacat el vincle entre dues maneres de tenir cura de la joventut: «D’una banda, la cultura física i també mental que el Barça cultiva a través de la pràctica de l’esport i, de l’altra, la cultura que el Liceu ensenya i promou mitjançant la música, l’òpera i la dansa, alimentant l’esperit i la sensibilitat dels que, de molt joves, aprenen a disfrutar del món de les arts».