DEL CÒMIC AL CINE

Primers cartells d''Anacleto, agente secreto'

Imanol Arias i Quim Gutiérrez abanderen, pistola en mà i a l'estil James Bond, la comèdia d'acció de Ruiz Caldera

Quim Gutiérrez, al cartell previ d’’Anacleto, agente secreto’.

Quim Gutiérrez, al cartell previ d’’Anacleto, agente secreto’.

1
Es llegeix en minuts

Després que es fes públic, al febrer, el primer tràiler, i per anar fent boca abans que la pel·lícula s'estreni el 4 de setembre, Zeta Cinema ha avançat també els dos primers 'teasers' o cartells previs d''Anacleto, agente secreto', en què apareixen els dos protagonistes del film basat en el mític personatge de còmic creat per Manuel Vázquez: Imanol Arias i Quim Gutiérrez. Els dos actors, pare i fill en la ficció, vestits amb el característic vestit negre, camisa blanca i corbata de llacet de l'Anacleto del tebeo, es mostren, pistola en mà, tan desafiadors com James Bond.

Notícies relacionades

Però no ho oblideu, 'Anacleto, agente secreto', dirigit per Javier Ruiz Caldera ('3 bodas de más', 'Spanish Movie'), a més d'una aventura amb una acció trepidant, és tota una comèdia, encara que això sí, com diu el seu director, "gamberra".

En el repartiment del film també hi participen Alexandra Jiménez, Berto Romero, Carlos Areces, Rossy de Palma Emilio Gutiérrez Caba. Imanol Arias és Anacleto i, quan està a punt de jubilar-se, ha de tornar a l'acció per salvar el seu fill Adolfo (Quim Gutiérrez), que treballa de 'segurata' amb el seu amic Martín (Romero), i a qui el deixa la nòvia, Katia (Jiménez).